Alhamdulillah rezeki kali ni. Siap printing t shirt family day dalam 50 helai total. Harga untuk design ni saya kira murah je RM10.00 je untuk 50 helai.

Saya tak ingat berapa total customer ni tempah tapi lebih 50 helai so dapatlah harga special murah kami tu hehe. Design untuk family ni simple je, printing 1 warna bahagian depan. Belakang kosong je tiada printing.

Cuma mungkin sebab nak asingkan ikut family masing-masing customer saya request untuk setiap family mereka nak guna baju warna lain.

 

t-shirt printing murah

 

 

Kalau anda dapat lihat ada dalam 3 warna berbeza untuk setiap family. Sempoi juga idea mereka sebab selalunya family day akan buat 1 warna tema yang sama je tapi kali ni berbeza sikit.

Nak printing t shirt murah? Jom whatsapp saya details anda ke no – 019 3067885

InsyAllah saya berikan servis yang terbaik! :)

Salam.

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation