tshirt printing malaysia

 

Alhamdulillah rezeki. Dapat siapkan tshirt family day 40 helai. Customer ni dah lama dah deal dan bayar deposit. Tapi mungkin sebabkan event dia lambat lagi so dia nak saya siapkan t shirt dia hujung bulan May.

Satu lagi dia juga nak kirimkan romper sehelai untuk saya print. Tapi saat akhir dia tak dapat cari dan tunda pada lain masa.

Design baju ni simple je hanya 1 warna printing depan dan belakang. Printing pun text je so Alhamdulillah tiada masalah untuk saya siapkan.

Urusan semua deal melalui whatsapp dan email. Lepas baju siap dia hantar seorang pekerja untuk ambil baju di kedai saya. Semua settle. :D

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation