Alhamdulillah rezeki t-shirt printing bertalu-talu masuk tanpa henti. Geng usahawan borong ni memang regular customer kami. Dah tak ingat berapa kali diorang tempah dengan kami. Sebulan average adalah dalam 2,3 kali tak silap.

Owner dia memang sibuk, setiap kali jumpa ambil baju mesti akan terbang ke China. untuk bawak rombongan borong barang disana. Kalau anda berminat boleh hubungi owner disini (klik).

 

tshirt printing murah kl

 

 

Inilah design t-shirt yang selalu kami printing untuk geng usahawan borong. Kadang-kadang baju warna merah, kadang-kadang warna hitam. Design sama cuma logo belah kanan tu sahaj yang berubah.

Saya senang bekerjasama dengan En. Dino kita ni. Senang nak deal dan tak banyak kerenah. Asalnya team Sifu FB Ads yang rekomen servis kami ni pada En. Dino. Alhamdulillah sampai sekarang dia melekat dengan servis t-shirt printing murah kami.

Nak printing baju?

Whatsapp details ke – 019 3067885

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation