Industri T-shirt printing di malaysia semakin berkembang dengan pesat. Kalau dulu yang buat baju ni hanya untuk event-event besar je, tapi sekarang kalau buat family day pun dah ramai yang nak buat baju.

Yelah bila pakai baju sama jalan-jalan baru semangat sikit dan senang kenal ‘geng’ sendiri. Maklumlah bila dah berjalan ramai-ramai tu ada yang tercepat, ada yang terlambat jadi bila pakai baju sama senang nak cari. Terutama si kanak-kanak riang tu. :)

 

t-shirt printing malaysia

 

 

Untuk job kali ni kami print untuk family GAH. Tap pasti pula GAH ni singkatan nama family mereka atau memang nama family ni GAH.

Design yang simple tapi mungkin ada maksud yang tertentu untuk family gah. Kebiasaan design macam  ni kami boleh siapkan dalam sehari je InsyAllah.

Semoga bergumbira kami ucapkan untuk familiy GAH :)

 

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation