Alhamdulillah siap dah printing t shirt family day keluarga Daud. Design ni printing 2 warna je so dapat murah sikit. Rasanya design ni saya dah pernah buat dulu tapi tak ingat bila. Rupanya popular gak design ni ye hehe.

Tema dorang kali ni ialah tshirt dar purple difahamkan family day ni nak buat lepas merdeka nanti tapi brader yang datang jumpa saya ni dah deal sejak sebelum puasa lagi. Patutnya dah nak confirm job lepas raya tapi tetiba ada pula family members lain yang nak tambah size, nak tukar size macam-macam haha.

Saya pun tergelak bila sembang dengan brader ni sebab dia pun cakap dia pening kepala nak melayan karenah sorang-sorang. Biasalah tu bila makin ramai ahli lagi banyak la perangai yela maybe masing-masing agak sibuk dengan urusan so nak bagi size pun takde masa agaknya :)

 

t shrit printing murah

 

t shrit printing murah

 

 

Design tshirt ni simpel je hanya gunakan 2 warna printing dan printing hanya pada bahagian depan sahaja. Design pun hanya tulisan je so saya pun tak ambil banyak masa sangat nak siapkan. Pada mulanya tempahan hany 50 helai tapi last minutes dah jadi 60 helai Alhamdulillah.

Oklah sampai sini je buat masa ni penat tau nak taip panjang-panjang. Haha! Bye!

 

 


 

Untuk tempahan wasap design & kuantiti ke : 019 3067885

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation