Salam geng. Ada ke yang berminat nak printing t shirt family day murah? Kalau anda berminat tahniah sebab anda berada di tempat yang betul hehe.

Range harga saya still boleh dapat RM10.00 t shirt siap dengan printing sekali, murah kan? Tapi ada terma dan syarat la. Tapi setakat nak buat untuk family day memang boleh sangat dapat harga macam tu.

RM10.00 sehelai ni dah termasuk semua kos GST ke apa-apa yang berkaitan. Jadi tak perlu risau ada kos tersembunyi lagi. hehe. Ni saya belanja sikit gambar customer saya yang pernah printing tshirt dengan saya.

 

t shirt printing murah

 

So pada anda yang berminat nak dapatkan servis t-shirt printing murah jangan segan silu terus call atau whatsapp (prefer) ke no tertera di bawah hokayy! :)

 


 

Whatsapp : 019 3067885

Email : tpmalaysia@gmail.com

 

Leave a Reply

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation