Alhamdulillah rezeki t-shirt printing bertalu-talu masuk tanpa henti. Geng usahawan borong ni memang regular customer kami. Dah tak ingat berapa kali diorang tempah dengan kami. Sebulan average adalah dalam 2,3 kali tak silap.

Owner dia memang sibuk, setiap kali jumpa ambil baju mesti akan terbang ke China. untuk bawak rombongan borong barang disana. Kalau anda berminat boleh hubungi owner disini (klik).

 

tshirt printing murah kl

 

 

Inilah design t-shirt yang selalu kami printing untuk geng usahawan borong. Kadang-kadang baju warna merah, kadang-kadang warna hitam. Design sama cuma logo belah kanan tu sahaj yang berubah.

Saya senang bekerjasama dengan En. Dino kita ni. Senang nak deal dan tak banyak kerenah. Asalnya team Sifu FB Ads yang rekomen servis kami ni pada En. Dino. Alhamdulillah sampai sekarang dia melekat dengan servis t-shirt printing murah kami.

Nak printing baju?

Whatsapp details ke – 019 3067885

Assalamua’laikum

Alhamdulillah ramai yang dah mula minat berniaga t-shirt printing. Bisnes t-shirt printing ini sebenarnya sangat mudah dan margin keuntungannya sangat besar jika kena caranya.

Permintaannya juga sangat tinggi saban tahun malah bermula tahun 2013, banyak betul brand-brand t-shirt indie keluar macam cendawan tumbuh selepas hujan.

Jadi ini adalah peluang bagi anda yang berminat untuk mulakan perniagaan t-shirt printing sendiri. Brand-brand indie ini pasti memerlukan supplier t-shirt printing murah untuk print design t-shirt mereka.

Kebanyakkan mereka ni terdiri dari anak mudah yang mana idea-idea design mereka memang tak dapat dipertikaikan hebat dan kreatif, cuma masalahnya mereka memerlukan tempat untuk printing t-shirt untuk brand mereka. Nah, disini anda boleh jadi problem solver pada mereka, demand dah ada!

Perniagaan t-shirt printing juga adalah satu niche yang tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas. Malah perniagaan ini semakin hari semakin berkembang… DENGAN PESAT! Sekolah, persatuan, universiti, kolej, orang kahwin, group-group persendirian dan yang sedang hot sekarang budak-budak sekolah pun selalu buat t-shirt untuk kelas atau pun aktiviti-aktiviti mereka.

Ini menunjukkan yang bisnes t-shirt printing sangt tinggi permintaannya. Soalan mudah saya pada anda semua orang pakai t-shirt kan?

 

 

 

 

Bisnes T-shirt Printing Malaysia Tanpa Modal

Seperti tajuk diatas, perniagaan t-shirt printing tak perlu anda mengeluarkan modal yang banyak malah ada cara anda tak perlu keluar modal pun.

Cara bisnes t-shirt printing tanpa modal :

1. Anda dapatkan pelanggan yang berminat nak printing t-shirt

2. Dapatkan details tempahan seperti design, size, deposit & tarikh akhir pelanggan anda nak guna t-shirt

3. Anda hantar details pada printing (kilang printing)

4. Akhir sekali bila t-shirt siap anda ambil di kilang dan serahkan pada pelanggan dan ambil baki wang dari pelanggan. Siap!

 

1. Anda dapatkan pelanggan yang berminat nak printing t-shirt

Terdapat pelbagai cara untuk anda dapatkan pelanggan. Cara paling mudah adalah dengan bertanya rakan atau saudara yang memerlukan servis anda. Contoh terdekat yang saya boleh beri selalunya rakan dan saudara akan maklumkan pada anda bila mereka melangsungkan perkahwinan.

Disini peluang anda. Cuba tanya samada mereka perlukan t-shirt untuk majlis kahwin itu nanti. Zaman sekarang t-shirt rewang dah jadi satu trend

 

2. Dapatkan details tempahan

Perkara ini sangat penting. Dapatkan saiz baju, design, deposit dan akhir sekali tarikh bila mereka nak gunakan t-shirt. Tiada salah satu details ini kerja t-shirt printing tak boleh dilakukan. Sangat penting untuk anda tahu tarikh akhir supaya t-shirt tersebut dapat disiapkan mengikut jadual.

Untuk deposit, seeloknya anda minta minimum 50% dari jumlah harga t-shirt yang telah anda tetapkan. Ini kerana anda boleh gunakan deposit ini untuk bayar pada kilang printing.

 

3. Anda hantar details pada kilang printing

Setelah itu anda emailkan semua details pada kilang printing. Beritahu kilang bila tarikh akhir untuk mereka siapkan t-shirt tersebut. Ini bagi mengelakkan kejadian t-shirt tak sempat siap.

 

4. Ambil t-shirt, serah & simpan keuntungan anda

Akhir sekali bila t-shirt siap ambil dari kilang dan serahkan pada pelanggan anda. Simpan keuntungan anda.

10647208_714118868670088_6343773140451591401_n

 

Alhamdulillah rezeki Allah.

Dapat siapkan job urgent untuk satu event auto show di Melaka.

Cabaran kali ni ialah semua logo di belakang baju tu tak mempunyai vector format. Pelanggan hanya whatsapp kami logo-logo tu dalam bentuk jpeg file.

Jadi dengan kerja yang banyak masa tu, nak trace semula logo-logo ini agak mengambil masa.

Dan yang menjadikan lebih parah bila semua nama font tu pelanggan tak tahu nama dia. Pheww :p

Tapi Alhamdulillah dengan adanya team dan designer hebat semua berjalan lancar. :)

 

Printing Baju Murah Dari Serendah RM10.00 **RM8.90 Sahaja !

# Harga Termasuk T Shirt & Printing & Packing !!

✔ Whtsapp sekarang – 019 3067885
✔ PM sini – www.fb.com/messages/tshirtchef
✔ Email details – tshirtchef@gmail.com


  • 1 colour printing, 1 spot area/ 1 side
  • Tshirt roundneck 160gram – 100% cotton
  • Tshirt kualiti import lembut sedap pakai
  • Boleh siap tempahan sepantas 5 hari sahaja !!*
  • Jika kualiti cetakan tidak memuaskan, JAMINAN WANG ANDA
    AKAN DIPULANGKAN!**
  • Promosi TERHAD. Penghantaran PERCUMA sekitar lembah kelang !!

 

ads5

 

✔ Harga Termasuk T-Shirt & Printing & DELIVERY !!** (TERHAD)

✔ Whtsapp sekarang – 019 3067885
✔ Email details – tshirtchef@gmail.com
www.tshirtprintingmalaysia.com

————————-
– 1 colour printing, 1 spot area/ 1 side
– Tshirt roundneck 160gram – 100% cotton
– Tshirt kualiti import lembut sedap pakai
– Boleh siap tempahan sepantas 5 hari sahaja !!*
– Jika kualiti cetakan tidak memuaskan, JAMINAN WANG ANDA
AKAN DIPULANGKAN!**
– Promosi TERHAD. Penghantaran PERCUMA sekitar lembah kelang !!

————————-
✔ Whtsapp sekarang – 011 2557 0746
✔ Email details – tshirtchef@gmail.com
www.tshirtprintingmalaysia.com

.
.

 

 

 

T shirt printing malaysia 15

–> ‘MACAM MANA NAK BAJU SIAP KURANG SEMINGGU, ATAU LEBIH AWAL ?’
—————

Tiap job yang kami terima adalah untuk digunakan dalam satu-satu event atau aktiviti.

Dah tentu anda lebih gembira jika baju anda dapat siap mengikut tarikhditetapkan atau lebih awal.

Tempoh masa siap biasanya dalam semiggu hingga dua minggu mengikut tahap sibuk di kilang kami. Jadi macam mana nak dapat baju pada tarikh ditetapkan atau lebih awal ?

Patuhi syarat-syarat ini, baju anda boleh siap cepat
————

1) Design perlu dalam vector format (illustrator)
2) Sediakan size baju siap-siap
3) Deposit 50%

Walla ! Anda boleh dapat baju dalm seminggu atau lebih awal.

————-
Printing T-Shirt Murah Serendah = RM10.00
————-

– Whtsapp – 019 3067885
– Email – tshirtchef@gmail.com

.
.