Alhamdulillah promosi t-shirt printing murah kali dapat sambutan yang menggalakkan. Ramai yang takut bila tempoh promosi tamat.

Macam pengalaman kami yang lepas-lepas bila makin penghujung tarikh promosi tamat makin ramai yang call/ whatsapp tanya untuk printing tshirt. Agaknya orang Malaysia ni memang suka shopping last minit kot?

Tapi jangan risau kami masih lagi ambil tempahan-tempahan anda sehingga 31 Disember 2016. Sebenarnya selepas tarikh tu pun kami ambil lagi cuma harganya dah jadi harga biasa la takda lagi harga promosi hehe.

t shirt printing murah

 

Macam biasa tahun-tahun yang lepas. Antara job yang banyak kami terima bila buat promosi t-shirt printing murah ni adalah job rewang & family day. Tapi untuk tahun ni job rewang yang paling banyak sampaikan staff tak sempat nak reply komen kat page.

Whatsapp masuk bertalu-talu tanpa henti dan belas kasihan, PM pun tak kurang banyaknya dengan nak buka PM Facebook yang agak berat satu hal. Customer ada yang sampai marah-marah sebabkan PM mereka tak dibalas.

Walaubagaimanapun kami rasa sangat bersyukur dapat membantu seramai mungkin bakal-bakal pengantin yang akan mendirikan rumah tangga tak lama lagi. Semoga berkekalan sampai ke anak cucu hendaknya. Amin.

 

tshirt printing murah

 

 

Alhamdulillah kami banyak terima tempahan tshirt printing sepanjang 2016 ni. Untuk bulan ni kami ada promosi YES 2016 tshirt printing murah je.

Promosi ni bukan selalu kami buat khas pada hujung bulan December setiap tahun. Jadi pada anda yang nak dapatkan harga tshirt printing murah inilah masa yang sesuai. Hehe. Berapa murah bila YES ni? Ok jom saya share sikit harganya :

HARGA PROMOSI YES 2016 :

  • 20 – 29 helai = RM17.00 RM15.00 sahaja!
  • 30 – 49 helai = RM14.00 RM10.00 sahaja!
  • 50 helai keatas = RM12.00 RM9.00 sahaja!

 

WOW! Memang gempak kan harganya? Promosi kaw-kaw punya untuk YES 2016 ni. Biasanya time hujung-hujung tahun ni ramai yang akan buat tshirt untuk kenduri kahwin, family day dan reunion. So inilah masanya untuk anda dapatkan harga yang murah untuk printing tshirt.

Kami faham event-event macam ni biasanya baju akan dipakai sekali je. Jadi mungkin anda tak perlukan baju yang high grade atau yang berharga premium. Cukup sekadar ada sahaja. Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga promosi kami. TERHAD sehingga 31 Dec 2016 sahaja.