tshirt printing murah

 

 

Alhamdulillah kami banyak terima tempahan tshirt printing sepanjang 2016 ni. Untuk bulan ni kami ada promosi YES 2016 tshirt printing murah je.

Promosi ni bukan selalu kami buat khas pada hujung bulan December setiap tahun. Jadi pada anda yang nak dapatkan harga tshirt printing murah inilah masa yang sesuai. Hehe. Berapa murah bila YES ni? Ok jom saya share sikit harganya :

HARGA PROMOSI YES 2016 :

  • 20 – 29 helai = RM17.00 RM15.00 sahaja!
  • 30 – 49 helai = RM14.00 RM10.00 sahaja!
  • 50 helai keatas = RM12.00 RM9.00 sahaja!

 

WOW! Memang gempak kan harganya? Promosi kaw-kaw punya untuk YES 2016 ni. Biasanya time hujung-hujung tahun ni ramai yang akan buat tshirt untuk kenduri kahwin, family day dan reunion. So inilah masanya untuk anda dapatkan harga yang murah untuk printing tshirt.

Kami faham event-event macam ni biasanya baju akan dipakai sekali je. Jadi mungkin anda tak perlukan baju yang high grade atau yang berharga premium. Cukup sekadar ada sahaja. Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga promosi kami. TERHAD sehingga 31 Dec 2016 sahaja.