tshirt printing murah

 

 

Alhamdulillah kami banyak terima tempahan tshirt printing sepanjang 2016 ni. Untuk bulan ni kami ada promosi YES 2016 tshirt printing murah je.

Promosi ni bukan selalu kami buat khas pada hujung bulan December setiap tahun. Jadi pada anda yang nak dapatkan harga tshirt printing murah inilah masa yang sesuai. Hehe. Berapa murah bila YES ni? Ok jom saya share sikit harganya :

HARGA PROMOSI YES 2016 :

  • 20 – 29 helai = RM17.00 RM15.00 sahaja!
  • 30 – 49 helai = RM14.00 RM10.00 sahaja!
  • 50 helai keatas = RM12.00 RM9.00 sahaja!

 

WOW! Memang gempak kan harganya? Promosi kaw-kaw punya untuk YES 2016 ni. Biasanya time hujung-hujung tahun ni ramai yang akan buat tshirt untuk kenduri kahwin, family day dan reunion. So inilah masanya untuk anda dapatkan harga yang murah untuk printing tshirt.

Kami faham event-event macam ni biasanya baju akan dipakai sekali je. Jadi mungkin anda tak perlukan baju yang high grade atau yang berharga premium. Cukup sekadar ada sahaja. Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga promosi kami. TERHAD sehingga 31 Dec 2016 sahaja.

 

 

 

 

Alhamdulillah siap dah printing t shirt family day keluarga Daud. Design ni printing 2 warna je so dapat murah sikit. Rasanya design ni saya dah pernah buat dulu tapi tak ingat bila. Rupanya popular gak design ni ye hehe.

Tema dorang kali ni ialah tshirt dar purple difahamkan family day ni nak buat lepas merdeka nanti tapi brader yang datang jumpa saya ni dah deal sejak sebelum puasa lagi. Patutnya dah nak confirm job lepas raya tapi tetiba ada pula family members lain yang nak tambah size, nak tukar size macam-macam haha.

Saya pun tergelak bila sembang dengan brader ni sebab dia pun cakap dia pening kepala nak melayan karenah sorang-sorang. Biasalah tu bila makin ramai ahli lagi banyak la perangai yela maybe masing-masing agak sibuk dengan urusan so nak bagi size pun takde masa agaknya :)

 

t shrit printing murah

 

t shrit printing murah

 

 

Design tshirt ni simpel je hanya gunakan 2 warna printing dan printing hanya pada bahagian depan sahaja. Design pun hanya tulisan je so saya pun tak ambil banyak masa sangat nak siapkan. Pada mulanya tempahan hany 50 helai tapi last minutes dah jadi 60 helai Alhamdulillah.

Oklah sampai sini je buat masa ni penat tau nak taip panjang-panjang. Haha! Bye!

 

 


 

Untuk tempahan wasap design & kuantiti ke : 019 3067885

T Shirt printing murah ada lagi ke di KL ni? Zaman sekarang ni semua harga naik, dengan GST lagi takkan harga printing t shirt turun pula?

Sebenarnya ramai yang whatsapp tanya harga nak murah. Soalan tu sebenarnya sangat subjektif. Saya sendiri tak boleh jawab on the spot bab-bab harga murah ni.

Sebab apa?

Sebab saya tak boleh bagi harga murah selagi saya tak tau details tempahan. Seperti kuantiti baju berapa helai? Nak printing berapa side? Printing berapa warna? Ini semua antara details yang saya perlukan bagi penetapan harga satu-satu tempahan tu.

Ini juga faktor satu-satu tempahan tu boleh dapat harga murah atau sebaliknya. :)

Eh, banyak pula membebel. Sebenarnya antara pelanggan yang suka tanya bab harga murah ni ialah pelajar sekolah. So kebetulan saya nak post pasa satu job t shirt sekolah ni terus teringat pasal budak sekolah suka harga murah terus terbebel sekejap :p

tshirt printing murah kl

tshirt printing murah kl

 

 

Ok job kali ni dari adik Nur Dania. Dia tempah dalam 25 helai tak silap saya. Nampak gayanya design no besar dan dalam no ada tulisan nama budak 1 kelas ni makin popular.

Sebenarnya design ni ada sorang budak tempah dengan saya dalam bulan Mac tak silap. Lepas tu bila saya post kat instagram ramai pula yang PM cakap berminat dan nak buat design yang sama.

Yelah selalunya kalau letak nama kat belakang baju tu just susun biasa je. Tapi design ni agak kreatif juga sebab susun ikut bentuk nombor.

Sekian dulu untuk kali ni. Babai! :)

 

Nak tempah baju? Whatsapp details anda ke – 019 3067885

 

tshirt printing malaysia

 

Alhamdulillah rezeki. Dapat siapkan tshirt family day 40 helai. Customer ni dah lama dah deal dan bayar deposit. Tapi mungkin sebabkan event dia lambat lagi so dia nak saya siapkan t shirt dia hujung bulan May.

Satu lagi dia juga nak kirimkan romper sehelai untuk saya print. Tapi saat akhir dia tak dapat cari dan tunda pada lain masa.

Design baju ni simple je hanya 1 warna printing depan dan belakang. Printing pun text je so Alhamdulillah tiada masalah untuk saya siapkan.

Urusan semua deal melalui whatsapp dan email. Lepas baju siap dia hantar seorang pekerja untuk ambil baju di kedai saya. Semua settle. :D

Alhamdulillah siap printing t-shirt Sash wedding dalam 50 helai. Kalau korang perasan saya ada kongsikan proses printing t shirt ni kat sini.

Ha itu masa proses printing. Yang gambar bawah ni dah siap dan dah pakai pun oleh ahli keluarga Sash ni. Sporting habis semua, terbaiklah !

 

t-shirt-printing-malaysia

 

 

Job ni siap dalam minggu lepas. Tak silap saya yang deal untuk t-shirt ni yang pakai tudung light pink tu Abadiah tak silap nama. Saya tak sure sebab deal pun online je dan bila dah siap abang dia yang datang ambil baju.

Tak macam saya print tshirt yang lain, baju dorang ni lain sikit design dia. Simple tapi power la orang kata kan. Maybe Family members nak design yang simple je. Mungkin boleh juga guna untuk family day ke kan, cuma wedding tu kena tampal lak kasi tutup. Hehe.

Untuk makluman anda harga untuk t-shirt macam ni – 1 warna printing, 1 side, 50 helai ke atas adalah RM10.00 sahaja sehelai. Ni harga promosi kami buat masa ni. Apa-apa perubahan akan saya maklumkan kat blog ni.

Sekian dulu geng. Salam.

 

 


Nak tempah baju ?

Call/whatsapp : 019 3067885

Email : tpmalaysia14@gmail.com

Facebook : https://www.facebook.com/tpmrm8.90

Salam semua, Alhamdulillah siap printing t-shirt rewang. Apa yang menarik t-shirt rewang kali ni design lain sikit.

Tak macam kebiasaan, design kali ni agak moden & simple je. Sekali saya tengok pun dah tertarik. Design pun hanya menggunakan 1 warna printing je. So selain simple harga pun murah! hehe.

Design ni diberi oleh customer sendiri, jadi prosesnya agak mudah dan cepat.

 

t-shirt-printing-malaysia

 

 

Saya cuma download font style yang digunakan dalam design sebab dalam laptop takde font style ni. Customer taknak design nampak terlalu rendah jadi saya setkan 2.5 inch dari collar baju. Kebiasaannya saya buat dalam 3 inch.

 

 


 

 

Nak tempah baju ?

Call/whatsapp : 019 3067885

Email : tpmalaysia14@gmail.com

Facebook : https://www.facebook.com/tpmrm8.90

Salam kali ni nak cerita printing t-shirt seminar Sifu FB Ads. Tapi bukan t-shirt untuk seminar tapi t-shirt untuk crew seminar.

Semuanya berjumlah 100 helai tapi 50 helai dah ditempah awal untuk kegunaan. Ini adalah baki lagi 50 helai untuk seminar nanti. InsyAllah seminar akan berlangsung pada 28 & 29 Fabruary ni di dewan MCA Jalan Ampang KL.

Teringin gak nak join seminar ni katanya ilmu FB Ads dalam seminar ni power. Cuma masih belum berkesempatan lagi. InsyAllah satu hari nanti akan turut serta juga. Jom saya belanja gambar sekeping dua. Hee :)

 

t-shirt printing malaysia

Ni bahagian depan baju. Tertera dengan megah nama company disitu. (eh, sape lak yang tersengih-sengih tu? ) :p

 

t-shirt-printing-malaysia

Ni pula gambar belakang baju.

Saya ucapkan selamat menuntut ilmu pada mereka yang join seminar ni nanti. Moga anda kaya dan berjaya !

Kepakaran saya adalah menyediakan servis t-shirt printing di seluruh Malaysia. Berpengalaman mengendalikan job printing hingga 3500 helai dalam satu-satu masa.

Saya juga berkemampuan menyiapkan tempahan anda dalam masa yang singkat tanpa mengenakan sebarang charge tambahan untuk urgent job. Ini adalah antara USP yang cuba saya berikan supaya bisnes saya berbeza dari yang lain.

Selain itu ia juga sebagai salah satu tanda penghargaan saya pada anda yang menyokong perniagaan saya.

Bagi menambah nilai dalam setiap tempahan anda, baru-baru ini team saya telah berbincang untuk berikan ‘hadiah’ penghantaran PERCUMA ke seluruh semenanjung Malaysia.

 

t-shirt printing malaysia

 

 

Kalau sebelum ini setiap penghantaran saya akan kenakan bayaran (bergantung pada kadar semasa syarikat pos), tapi untuk tahun 2015 saya akan tawarkan pos PERCUMA ke semenanjung Malaysia.

Buat masa ini ianya hanya layak untuk tempahan 50 helai ke atas sahaja. Bagaimanapun saya akan cuba update apa-apa perkembangan jika ada apa-apa perubahan.

Dengan promosi terbaru ni anda boleh jimat hingga puluhan ringgit untuk kos pos. Jadi pada anda yang berada di luar lembah klang jika susah nak datang ke kedai boleh tempah online sahaja dan bila tempahan siap saya akan terus pos tanpa apa-apa kos tambahan.

Antara sebab saya tawarkan promosi ini adalah sebelum ni ada pelanggan yang agak terbeban dengan kos pos yang agak tinggi (bila tempahan banyak). Selalunya pelajar sekolah dan kolej.

Pelajar kolej agak kerap buat t-shirt. Ada yang tempah untuk kelas, ada juga yang tempah untuk group, persatuan dan sebagainya. Mereka ni selalunya tak punya bajet yang tinggi, selalunya bajet cukup-cukup untuk t-shirt sahaja.

Jadi prihatin dengan masalah mereka secara umumnya dan masalah pelanggan yang jauh dari KL khususnya saya tampil dengan tawaran berikut. Semoga promosi ni dapat meringankan sedikit beban kos pos yang anda tanggung.

 

 


 

Nak tempah baju ?

Call/whatsapp : 019 3067885

Email : tpmalaysia14@gmail.com

Facebook : https://www.facebook.com/tpmrm8.90