t-shirt-printing-murah

 

 

Salam tahun baru 2017 dari kami di Tshirt Printing Malaysia. Maaf lewat nak ucap sebab agak tak sempat nak update blog ni. Hehe.

So apa azam korang untuk tahun 2017 ni? Lebih spesifik lagi untuk yang buat bisnes tshirt printing apa azam korang? Azam 2016 dah tercapai ke belum? Kalau dah tu baguslah tapi kalau belum jom sama-sama set azam baru, cita-cita baru, target baru untuk 2017 ni.

Jangan putus asa lagi kalau azam 2016 korang belum tercapai. Banyak masa lagi untuk perbaiki. Bagi kami tahun 2017 ni kami nak perbanyakkan sharing berkenaan cara start bisnes t-shirt printing. Macam mana nak dapatkan harga murah, cara nak quote harga pada customer, cara nak kira harga dan berbagai lagi.

Sharing ni khusus untuk yang nak start bisnes t shirt printing. Sebenarnye sebelum ni pun kami ada share pasal ni contohnya korang boleh tengok kat sini –> >>KLIK SINI<< dan kat sini pun ada –> >>KLIK SINI<< cuma sharing kami tak cukup banyak.

Jadi untuk 2017 ni pada sesiapa yang berminat jangan ketinggalan untuk dapatkan pelbagai info berkaitan bisnes tshirt printing kat blog kami ye.

Oklah sampai sini dulu ye. Apa pun selamat tahun baru 2017 dari kami di T-shirt Printing Malaysia dot com. Kami doakan anda kaya dan berjaya serta diberkati Allah, InsyAllah. Aminn.. :)

Assalamua’laikum. Sebelum terlupa saya nak war-warkan pada sesiapa yang berminat dapatkan harga t-shirt printing murah saya kini ada buka peluang  untuk pengambilan agent.

Jadi anda boleh buat promosi servis t-shirt printing dan boleh hantar job pada saya dan saya akan berikan special agent price pada anda.

Berikut adalah job agent saya yang sedang kami siapkan.

 

T-shirt printing malaysia

 

T-shirt printing malaysia

 

Kelebihan jadi agent saya InsyAllah dalam masa terdekat saya akan invite dalam FB group untuk kita sama-sama berbincang cara untuk buat promosi yang berkesan.

Apa masalah atau sebarang pertanyaan yang anda tak faham tentang bisnes t-shirt printing boleh tanya dan kongsi-kongsi dalam group tersebut. Berminat nak jadi agent? Boleh whatsapp ke no – 01125570746

 

 


Nak tempah baju ?

Call/whatsapp : 019 3067885

Email : tpmalaysia14@gmail.com

Facebook : https://www.facebook.com/tpmrm8.90

Bisnes printing baju sebenarnya tak semestinya anda perlu buat sepenuh masa. Ramai agen kami terdiri daripada pelajar IPT, penjawat awam/swasta dan ada juga hanya sebagai suri rumah.

Ini kerana bisnes printing ni agak mudah. Anda tak perlu ada kilang sendiri atau kedai sendiri untuk buat production dan sebagainya. Malah boleh mula bisnes tshirt printing anda dengan zero modal.

Apa yang penting anda hanya perlu buat promosi untuk dapatkan order dari pelanggan. Hal-hal printing baju anda serahkan pada kilang.

 

t-shirt printing malaysia

 

Zaman sekarang ni terdapat banyak laman social yang sangat berpotensi untuk anda dapatkan pelanggan dengan cepat. Boleh klik post ini – channel marketing percuma untuk bisnes t-shirt printing anda. Saya ada kongsikan tempat-tempat yang anda boleh buat promosi.

Sebagai contoh jika anda adalah pelajar IPT. Sejujurnya saya beritahu anda IPT adalah lubuk untuk bisnes t-shirt printing. Kerana di IPT terdapat banyak persatuan dan group yang sangat aktif.

Mereka selalu buat event untuk IPT atau diluar. Jadi ini adalah peluang terbaik untuk tawarkan servis tshirt printing ini.

Jika anda seorang penjawat awam/ swasta anda boleh mula bertanya pada rakan-rakan sekerja anda. kadang-kadang ada antara mereka yang baru nak berumahtangga atau keluarga mereka ada buat hari keluarga.

Disini peluang anda untuk tawarkan servis printing baju anda. Sebenarnya meraka sendiri tak tahu tempat untuk buat baju. Jadi kalau anda boleh tawarkan servis ini ianya akan membantu mereka.