t-shirt-printing-murah

 

 

Salam tahun baru 2017 dari kami di Tshirt Printing Malaysia. Maaf lewat nak ucap sebab agak tak sempat nak update blog ni. Hehe.

So apa azam korang untuk tahun 2017 ni? Lebih spesifik lagi untuk yang buat bisnes tshirt printing apa azam korang? Azam 2016 dah tercapai ke belum? Kalau dah tu baguslah tapi kalau belum jom sama-sama set azam baru, cita-cita baru, target baru untuk 2017 ni.

Jangan putus asa lagi kalau azam 2016 korang belum tercapai. Banyak masa lagi untuk perbaiki. Bagi kami tahun 2017 ni kami nak perbanyakkan sharing berkenaan cara start bisnes t-shirt printing. Macam mana nak dapatkan harga murah, cara nak quote harga pada customer, cara nak kira harga dan berbagai lagi.

Sharing ni khusus untuk yang nak start bisnes t shirt printing. Sebenarnye sebelum ni pun kami ada share pasal ni contohnya korang boleh tengok kat sini –> >>KLIK SINI<< dan kat sini pun ada –> >>KLIK SINI<< cuma sharing kami tak cukup banyak.

Jadi untuk 2017 ni pada sesiapa yang berminat jangan ketinggalan untuk dapatkan pelbagai info berkaitan bisnes tshirt printing kat blog kami ye.

Oklah sampai sini dulu ye. Apa pun selamat tahun baru 2017 dari kami di T-shirt Printing Malaysia dot com. Kami doakan anda kaya dan berjaya serta diberkati Allah, InsyAllah. Aminn.. :)

Alhamdulillah promosi t-shirt printing murah kali dapat sambutan yang menggalakkan. Ramai yang takut bila tempoh promosi tamat.

Macam pengalaman kami yang lepas-lepas bila makin penghujung tarikh promosi tamat makin ramai yang call/ whatsapp tanya untuk printing tshirt. Agaknya orang Malaysia ni memang suka shopping last minit kot?

Tapi jangan risau kami masih lagi ambil tempahan-tempahan anda sehingga 31 Disember 2016. Sebenarnya selepas tarikh tu pun kami ambil lagi cuma harganya dah jadi harga biasa la takda lagi harga promosi hehe.

t shirt printing murah

 

Macam biasa tahun-tahun yang lepas. Antara job yang banyak kami terima bila buat promosi t-shirt printing murah ni adalah job rewang & family day. Tapi untuk tahun ni job rewang yang paling banyak sampaikan staff tak sempat nak reply komen kat page.

Whatsapp masuk bertalu-talu tanpa henti dan belas kasihan, PM pun tak kurang banyaknya dengan nak buka PM Facebook yang agak berat satu hal. Customer ada yang sampai marah-marah sebabkan PM mereka tak dibalas.

Walaubagaimanapun kami rasa sangat bersyukur dapat membantu seramai mungkin bakal-bakal pengantin yang akan mendirikan rumah tangga tak lama lagi. Semoga berkekalan sampai ke anak cucu hendaknya. Amin.

 

tshirt printing murah

 

 

Alhamdulillah kami banyak terima tempahan tshirt printing sepanjang 2016 ni. Untuk bulan ni kami ada promosi YES 2016 tshirt printing murah je.

Promosi ni bukan selalu kami buat khas pada hujung bulan December setiap tahun. Jadi pada anda yang nak dapatkan harga tshirt printing murah inilah masa yang sesuai. Hehe. Berapa murah bila YES ni? Ok jom saya share sikit harganya :

HARGA PROMOSI YES 2016 :

  • 20 – 29 helai = RM17.00 RM15.00 sahaja!
  • 30 – 49 helai = RM14.00 RM10.00 sahaja!
  • 50 helai keatas = RM12.00 RM9.00 sahaja!

 

WOW! Memang gempak kan harganya? Promosi kaw-kaw punya untuk YES 2016 ni. Biasanya time hujung-hujung tahun ni ramai yang akan buat tshirt untuk kenduri kahwin, family day dan reunion. So inilah masanya untuk anda dapatkan harga yang murah untuk printing tshirt.

Kami faham event-event macam ni biasanya baju akan dipakai sekali je. Jadi mungkin anda tak perlukan baju yang high grade atau yang berharga premium. Cukup sekadar ada sahaja. Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga promosi kami. TERHAD sehingga 31 Dec 2016 sahaja.

 

 

 

 

Alhamdulillah siap dah printing t shirt family day keluarga Daud. Design ni printing 2 warna je so dapat murah sikit. Rasanya design ni saya dah pernah buat dulu tapi tak ingat bila. Rupanya popular gak design ni ye hehe.

Tema dorang kali ni ialah tshirt dar purple difahamkan family day ni nak buat lepas merdeka nanti tapi brader yang datang jumpa saya ni dah deal sejak sebelum puasa lagi. Patutnya dah nak confirm job lepas raya tapi tetiba ada pula family members lain yang nak tambah size, nak tukar size macam-macam haha.

Saya pun tergelak bila sembang dengan brader ni sebab dia pun cakap dia pening kepala nak melayan karenah sorang-sorang. Biasalah tu bila makin ramai ahli lagi banyak la perangai yela maybe masing-masing agak sibuk dengan urusan so nak bagi size pun takde masa agaknya :)

 

t shrit printing murah

 

t shrit printing murah

 

 

Design tshirt ni simpel je hanya gunakan 2 warna printing dan printing hanya pada bahagian depan sahaja. Design pun hanya tulisan je so saya pun tak ambil banyak masa sangat nak siapkan. Pada mulanya tempahan hany 50 helai tapi last minutes dah jadi 60 helai Alhamdulillah.

Oklah sampai sini je buat masa ni penat tau nak taip panjang-panjang. Haha! Bye!

 

 


 

Untuk tempahan wasap design & kuantiti ke : 019 3067885

Salam geng. Ada ke yang berminat nak printing t shirt family day murah? Kalau anda berminat tahniah sebab anda berada di tempat yang betul hehe.

Range harga saya still boleh dapat RM10.00 t shirt siap dengan printing sekali, murah kan? Tapi ada terma dan syarat la. Tapi setakat nak buat untuk family day memang boleh sangat dapat harga macam tu.

RM10.00 sehelai ni dah termasuk semua kos GST ke apa-apa yang berkaitan. Jadi tak perlu risau ada kos tersembunyi lagi. hehe. Ni saya belanja sikit gambar customer saya yang pernah printing tshirt dengan saya.

 

t shirt printing murah

 

So pada anda yang berminat nak dapatkan servis t-shirt printing murah jangan segan silu terus call atau whatsapp (prefer) ke no tertera di bawah hokayy! :)

 


 

Whatsapp : 019 3067885

Email : tpmalaysia@gmail.com

 

Alhamdulillah rezeki t-shirt printing bertalu-talu masuk tanpa henti. Geng usahawan borong ni memang regular customer kami. Dah tak ingat berapa kali diorang tempah dengan kami. Sebulan average adalah dalam 2,3 kali tak silap.

Owner dia memang sibuk, setiap kali jumpa ambil baju mesti akan terbang ke China. untuk bawak rombongan borong barang disana. Kalau anda berminat boleh hubungi owner disini (klik).

 

tshirt printing murah kl

 

 

Inilah design t-shirt yang selalu kami printing untuk geng usahawan borong. Kadang-kadang baju warna merah, kadang-kadang warna hitam. Design sama cuma logo belah kanan tu sahaj yang berubah.

Saya senang bekerjasama dengan En. Dino kita ni. Senang nak deal dan tak banyak kerenah. Asalnya team Sifu FB Ads yang rekomen servis kami ni pada En. Dino. Alhamdulillah sampai sekarang dia melekat dengan servis t-shirt printing murah kami.

Nak printing baju?

Whatsapp details ke – 019 3067885

T Shirt printing murah ada lagi ke di KL ni? Zaman sekarang ni semua harga naik, dengan GST lagi takkan harga printing t shirt turun pula?

Sebenarnya ramai yang whatsapp tanya harga nak murah. Soalan tu sebenarnya sangat subjektif. Saya sendiri tak boleh jawab on the spot bab-bab harga murah ni.

Sebab apa?

Sebab saya tak boleh bagi harga murah selagi saya tak tau details tempahan. Seperti kuantiti baju berapa helai? Nak printing berapa side? Printing berapa warna? Ini semua antara details yang saya perlukan bagi penetapan harga satu-satu tempahan tu.

Ini juga faktor satu-satu tempahan tu boleh dapat harga murah atau sebaliknya. :)

Eh, banyak pula membebel. Sebenarnya antara pelanggan yang suka tanya bab harga murah ni ialah pelajar sekolah. So kebetulan saya nak post pasa satu job t shirt sekolah ni terus teringat pasal budak sekolah suka harga murah terus terbebel sekejap :p

tshirt printing murah kl

tshirt printing murah kl

 

 

Ok job kali ni dari adik Nur Dania. Dia tempah dalam 25 helai tak silap saya. Nampak gayanya design no besar dan dalam no ada tulisan nama budak 1 kelas ni makin popular.

Sebenarnya design ni ada sorang budak tempah dengan saya dalam bulan Mac tak silap. Lepas tu bila saya post kat instagram ramai pula yang PM cakap berminat dan nak buat design yang sama.

Yelah selalunya kalau letak nama kat belakang baju tu just susun biasa je. Tapi design ni agak kreatif juga sebab susun ikut bentuk nombor.

Sekian dulu untuk kali ni. Babai! :)

 

Nak tempah baju? Whatsapp details anda ke – 019 3067885

 

Alhamdulillah rezeki kali ni. Siap printing t shirt family day dalam 50 helai total. Harga untuk design ni saya kira murah je RM10.00 je untuk 50 helai.

Saya tak ingat berapa total customer ni tempah tapi lebih 50 helai so dapatlah harga special murah kami tu hehe. Design untuk family ni simple je, printing 1 warna bahagian depan. Belakang kosong je tiada printing.

Cuma mungkin sebab nak asingkan ikut family masing-masing customer saya request untuk setiap family mereka nak guna baju warna lain.

 

t-shirt printing murah

 

 

Kalau anda dapat lihat ada dalam 3 warna berbeza untuk setiap family. Sempoi juga idea mereka sebab selalunya family day akan buat 1 warna tema yang sama je tapi kali ni berbeza sikit.

Nak printing t shirt murah? Jom whatsapp saya details anda ke no – 019 3067885

InsyAllah saya berikan servis yang terbaik! :)

Salam.

tshirt printing malaysia

 

Alhamdulillah rezeki. Dapat siapkan tshirt family day 40 helai. Customer ni dah lama dah deal dan bayar deposit. Tapi mungkin sebabkan event dia lambat lagi so dia nak saya siapkan t shirt dia hujung bulan May.

Satu lagi dia juga nak kirimkan romper sehelai untuk saya print. Tapi saat akhir dia tak dapat cari dan tunda pada lain masa.

Design baju ni simple je hanya 1 warna printing depan dan belakang. Printing pun text je so Alhamdulillah tiada masalah untuk saya siapkan.

Urusan semua deal melalui whatsapp dan email. Lepas baju siap dia hantar seorang pekerja untuk ambil baju di kedai saya. Semua settle. :D

Alhamdulillah. Dapat close job 119 helai ni. Team T-shirt Printing Malaysia pernah post beberapa minggu lepas tentang sample job ni disini.

Jadi rezeki Allah nak bagi kami dapat job ni. Customer puas hati dengan sample hari tu dan nak proceed. Cuma sample hari tu kami printing bawah sangat jadi customer mintak ataskan sikit.

Lepas deal, customer setuju untuk print 5 inci ke bawah start dari collar baju. Jadi saya yang menurut perintah menjalankan tugas dengan sebaiknya. Hehe.

 

T-shirt printing malaysia

 

 

Total tempahan adalah 119 helai dan ada 8 helai customer nak printing belakang berbanding 111 lainnya semua kosong kat depan. Belakang hanya 1 warna printing je tapi maaf saya tak sempat lak nak ambil gambar belakang tu.

Disebabkan warna baju yang dipilih adala lebih 10 dan saiz yang berlainan, banyak kali juga saya dipesan oleh customer untuk tak buat silap. Terutama baju yang ada printing di bahagian belakang. Cuak la juga sebab dah pesan banyak kali kan, sekali silap naya woo. So far Alhamdulillah tak silap :)

Yang menarik, saya dapat full payment woo! Tak main deposit. Terbaik dan jutaan terima kasih kerana sangat percayakan saya. InsyAllah amanah yang diberi akan saya jaga sebaiknya. Alhamdulillah job ni dah siap pun. Isnin depan saya akan hubungi customer untuk datang ambil baju.

Cuma nak bagitau sikit pada bakal pelanggan saya. InsyAllah sebarang tempahan anda selamat dengan kami. Sejujurnya bohonglah kalau saya tak pernah silap ambil order atau tersilap printing t shirt. Itu normal. Saya akan cuba sedaya upaya kurangkan kesilapan.

Tapi apa yang saya boleh janji, setiap kesilapan printing saya akan bertanggungjawab sepenuhnya jangan risau. Tujuan berniaga adalah nak membantu pelanggan dapatkan apa mereka mahu bukan keuntungan semata-mata.

Jadi bila niat dah nak membantu saya tak akan biarkan jika kesilapan tu dari saya.

Terima kasih! :)

 

 

 


 

Nak tempah t-shirt ?

Call/whatsapp : 019 3067885

Email : tpmalaysia14@gmail.com

Facebook : https://www.facebook.com/tpmrm8.90